Συνελήφθη ανήλικος για διάπραξη κλοπής από φροντιστήριο σε περιοχή της Λαμίας


Συνελήφθη ανήλικος ημεδαπός για διάπραξη κλοπής από φροντιστήριο σε περιοχή της Λαμίας

Ο εντοπισμός και η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε μετά από άμεση και ενδελεχή έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται ένας ακόμη ημεδαπός συνεργός του

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, εξιχνιάσθηκε άμεσα υπόθεση κλοπής από φροντιστήριο, η οποία διαπράχθηκε προχθές (26-02-2019) το απόγευμα σε περιοχή της Λαμίας.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, συνελήφθη από τους αστυνομικούς χθες (27-02-2019) αργά το βράδυ στη Λαμία, ένας 17χρονος ημεδαπός και ταυτοποιήθηκε ένας ακόμη 26χρονος ημεδαπός συνεργός του, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη κλοπής, κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα οι ανωτέρω, κατηγορούνται ότι αφαίρεσαν πορτοφόλι από τσάντα ημεδαπής, εντός του προαναφερόμενου φροντιστηρίου, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη