-->

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Λαμία η ενημερωτική εκδήλωση για του σχολικούς συνεταιρισμούς


Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το απόγευμα της Δευτέρας 25 Φεβρουαρίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, η ενημερωτική εκδήλωση για τους σχολικούς συνεταιρισμούς. Η ημερίδα αποτέλεσε μία συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Οργανισμού Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας, του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων Στερεάς Ελλάδας (ΚΥΕ), του Δήμου Λαμιέων, του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας & της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α' βάθμιας & Β' βάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας.

Ο Σχολικός Συνεταιρισμός είναι ένα σημαντικό εργαλείο που μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη της αλληλοβοήθειας, της συνεργασίας και της κοινωνικής ευθύνης, της δημιουργικής σκέψης των μαθητών, καθώς και να αναδείξει τη δύναμη της ομάδας, αλλά και πώς μέσα από την ομαδική συνεργασία αναδεικνύεται το ταλέντο και η ευρηματικότητα του κάθε παιδιού.

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας θα είναι δίπλα σε όλα τα παιδιά, θα στηρίξει το εγχείρημα του σχολικού συνεταιρισμού και θα φέρει σε επαφή τους «εκκολαπτόμενους συνεταιριζόμενους», με τα καλά παραδείγματα της υγιούς συνεταιριστικής επιχειρηματικότητας, αναφέρθηκε στο χαιρετισμό του ο Γ. Γραμματέας κ. Κων/νος Καραγεώργος.

Επιπλέον, τόνισε ότι το Επιμελητήριο προτίθεται να καλύψει τα αρχικά έξοδα που θα προκύψουν για τον 1ο σχολικό συνεταιρισμό που θα δημιουργηθεί.







Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->