Σαράνοφ για το Ολυμπιακός - Λαμία: «Ήμουν... διαβασμένος για τα πέναλτι του Φορτούνη»


Προετοιμασμένος για το ενδεχόμενο να βρεθεί απέναντι στον Κώστα Φορτούνη σε περίπτωση πέναλτι δήλωσε ο Μπόγιαν Σαράνοφ, μετά τη σπουδαία πρόκριση της Λαμίας επί του Ολυμπιακού.

Οι Φθιωτοί πανηγύρισαν μια επική επικράτηση επί των Πειραιωτών στο «Γ. Καραϊσκάκης» (0-1) και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με πρωταγωνιστή τον Μπόγιαν Σαράνοφ, που πραγματοποίησε σωρεία επέμβάσεων, κορωνίδα των οποίων ήταν αυτή στο πέναλτι του Φορτούνη στο 85'.

Στο τέλος του αγώνα μίλησε για την απόκρουση, δηλώνοντας πως ήταν προετοιμασμένος, έχοντας μελετήσει τον τρόπο που χτυπάει τα πέναλτι ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ενώ χαρακτήρισε «ιστορική» τη νίκη για την ομάδα και την πόλη της Λαμίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην CosmoteTV:

«Είναι μια ιστορική νίκη, μια ιστορική πρόκριση για την ομάδα μας και την πόλη μας που μεγαλώνουν κάθε χρόνο. Είχα μελετήσει τις εκτελέσεις του και έτσι κατάφερα να το πιάσω. Απλά ήλπιζα να μην αλλάξει την μέθοδό του απέναντι μου».

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη