Ευθύμιος Καραΐσκος: Νέα Μαγνησία - Εδώ συναντήσαμε την περηφάνια των ανθρώπων, που μετέτρεψαν έναν προσφυγικό καταυλισμό, σε σύγχρονη πόλη / Θα μπορούσε να είναι και μια συνοικία πρότυπο


Νέα Μαγνησία.

Εδώ συναντήσαμε την περηφάνια των ανθρώπων, που μετέτρεψαν έναν προσφυγικό καταυλισμό, σε σύγχρονη πόλη. Θα μπορούσε να είναι και μια συνοικία πρότυπο.

Είναι υποχρέωσή μας να ακούσουμε τα προβλήματα των κατοίκων της, τις λύσεις που μας προτείνουν και τις προτεραιότητες που τοποθετούν.

Έχουν δικαίωμα να ζητούν να λειτουργούν και να είναι στην υπηρεσία των πολιτών όλοι οι δημόσιοι χώροι, όπως το κλειστό γήπεδο, καλύτερες συνθήκες στην καθαριότητα και το φωτισμό, καλύτερη συγκοινωνία, αξιοποίηση όλων των κοινωνικών υποδομών και περισσότερη ασφάλεια. Έχουν δικαίωμα να ζητούν τη δημοτική αρχή διαρκώς παρούσα, με σχέδιο και αποτελεσματικότητα.

Έχουμε υποχρέωση να σχεδιάσουμε τις παρεμβάσεις και να επιχειρήσουμε τις μεγάλες ανατροπές. Το έχει ανάγκη και ο Δήμος και οι Δημότες μας.







Ευθύμιος Καραΐσκος

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη