Κώστας Δημητρακόπουλος: Το πρόβλημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας έχει συγκεκριμένες αιτίες, οι δε αιτίες αυτές έχουν όνομα και επώνυμο


Αγαπητοί Συνέταιροι, Αγαπητοί Φίλοι

Κανείς δεν ενδιαφέρεται για την τύχη μας, ουδείς θα φροντίσει για μας, αν δεν φροντίσουμε εμείς, διότι:

1) Τα Μ.Μ.Ε. αδιαφορούν,

2) Η Εισαγγελία Λαμίας κατά τα έτη 2000 έως 2013 έκανε γαργάρα το ΠΟΡΙΣΜΑ του ΣΔΟΕ Λαμίας του έτους 2000,

3) Οι Βουλευτές όλων των Πολιτικών Κομμάτων της Φθιώτιδας γύρισαν την πλάτη στο μεγάλο φαγοπότι που έγινε στη Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας.

Κάποτε κάποιος έγραψε: « Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα. Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα. Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα. Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα, δεν υπήρχε κανείς να αντιδράσει….». Η σοφία που κρύβει το παραπάνω απόφθεγμα, αγαπητοί Συνέταιροι, Μεριδιούχοι και Δανειολήπτες είναι τεράστια.

Αν δεν αντιδράσουμε όλοι μαζί σήμερα, αύριο θα είναι αργά. Ο καθένας μας θα είναι μόνος και αδύναμος να αντιδράσει. Τώρα είναι η ευκαιρία να αναδείξουμε το κοινό πρόβλημα και το σκάνδαλο. Πρέπει να δικαιωθούμε!!! Και κανείς δεν θα αγωνιστεί για μας αν δεν το πράξουμε μόνοι μας.

Το πρόβλημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας έχει συγκεκριμένες αιτίες, οι δε αιτίες αυτές έχουν όνομα και επώνυμο.

Κατά καιρούς έχουμε αναφερθεί ονομαστικά σε όσους έχουν την αποκλειστική ευθύνη της κατάντιας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, αλλά και της δικής μας ως Συνεταίρων και δανειοληπτών. Κάποιοι έφαγαν καλά….Μείναμε εμείς να καθαρίσουμε τη βρωμιά….

Επιπλέον, ένας Σύλλογος με πολλά Μέλη θα έχει τη δυνατότητα της αλληλεγγύης μεταξύ των Μελών. Σκέψη μας είναι, σε κάθε χαρμόσυνη ή άσχημη στιγμή κάθε Μέλους ο Σύλλογος να είναι συμπαραστάτης. Σκέψη μας είναι σε τέτοιες στιγμές ο Σύλλογος να έρχεται αρωγός στο κάθε Μέλος. Όλα τα Μέλη θα μπορούσαν κάλλιστα να προσφέρουν ακόμη και την ελάχιστη οικονομική βοήθεια στο Μέλος του Συλλόγου που είτε πάσχει εκείνη τη στιγμή είτε ζει ένα χαρμόσυνο γεγονός (π.χ. γάμος). Η αλληλεγγύη μεταξύ των μελών θα πρέπει να αναδειχθεί με κάθε τρόπο. Σκεφθείτε, σήμερα, στην εποχή της απομόνωσης του καθενός, να έχει ο καθένας μας δίπλα του 100, 200 ή 1000 αδερφούς και φίλους.

Φίλοι και φίλες, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ! ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ! ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ: ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ, ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ! ΣΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ. ΣΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΜΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ, ΣΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΜΕΡΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΞΩΔΩΝ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





Εκ του Προσωρινού Δ.Σ.



Ο Πρόεδρος



Κωνσταντίνος Γ. Δημητρακόπουλος



Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη