Ο Βασίλης Κυριακάκης υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων


Η «Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία», ανακοίνωσε τον πρώην βουλευτή του Σύριζα Βασίλη Κυριακάκη ως υποψήφιο δήμαρχο Λαμιέων για την αυτόνομη κάθοδο του στις δημοτικές εκλογές.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση φίλων και μελών, όπου έγινε συζήτηση για τον απολογισμό της μέχρι στιγμής δράσης μας και για την πορεία της κίνησης το επόμενο διάστημα ενόψει και των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Αποφασίστηκε η αυτόνομη κάθοδος στις Δημοτικές εκλογές με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον Βασίλη Κυριακάκη. 

Απευθύνουμε από σήμερα ένα ευρύτατο κάλεσμα συμμετοχής σε κάθε συνδημότη μας που θέλει να αγωνιστεί με ανιδιοτέλεια για ένα Δήμο που θα βάζει στο επίκεντρο τις πραγματικές ανάγκες των Δημοτών, θα υπερασπίσει τον πλούτο και την περιουσία του και θα υπηρετήσει ένα νέο, διαφορετικό όραμα για την πόλη και το Δήμο της Λαμίας.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη