Η ματιά του ΠΑΣ Λαμία για τη νίκη με 1-0 επί του Πανιώνιου


Για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, το βράδυ του Σαββάτου 30/3 στο ΔΑΚ, η Λαμία πέτυχε μια σπουδαία νίκη απέναντι στον Πανιώνιο με σκορ 1-0.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 6ο λεπτό με κοντινό πλασέ ο Καραμάνος, μετά από γύρισμα του Επστάιν. Μάλιστα η Λαμία είχε και δοκάρι με τον Μπερτόγλιο στο 76΄, ενώ ο Σαράνοφ απέκρουσε το πέναλτι του Ντουρμισάι στο 41΄κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπαράλες, Μπερτόλιο (83’ Πίτι), Καραμάνος, Δημούτσος, Σκόνδρας (46’ Βασιλαντωνόπουλος), Επστάιν (65’ Τομάς), Βάντερσον, Μπλάζιτς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μαλέρμπ, Μασούρας, Ντομίνγκες, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Τσιλούλης (75’ Άρτσε), Μανθάτης (62’ Σιντί Αλί), Μπουμάλ, Μανιάτης, Ντουρμισάι.





www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη