Η ματιά του ΠΑΣ Λαμία για την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό 1-1


Για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ η Λαμία αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με τον Λεβαδειακό το απόγευμα της Κυριακής 3/3 στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Στο 38′ έγινε το 1-0 για τον Λεβαδειακό όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Αντιλέχου έπιασε το γυριστό σουτ στην περιοχή με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Σαράνοβ.

Στο 43′ η ισοφάριση σε 1-1 για τη Λαμία μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πίτι, η μπάλα βρήκε στο τείχος και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Μπάιτς.

Για τις δυο ομάδες αγωνίστηκαν:

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Αντιλέχου, Ρεκχβασβίλι, Ντιόγκο (46′ Παντελιάδης), Κονέ, Ζησόπουλος, Καραχάλιος (81′ Ιωαννίδης), Μέλεγκ (56′ Στανόγιεβιτς), Νανγκίς, Μαρκόβσκι.

ΠΑΣ Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ Αντέτζο, Μπεχαράνο, Πλιάτσικας, Μπαράλες (65′ Επστάιν), Μπερτόλιο (80′ Τομάς), Καραμάνος, Πίτι, Σκόνδρας, Βάντερσον, Μπλάζιτς.







www.lamia1964.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη