Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί σε περιοχές της Λαμίας και της Χαλκίδας, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδιωκτικά έγγραφα


Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί σε περιοχές της Λαμίας και της Χαλκίδας, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδιωκτικά έγγραφα

Συνελήφθησαν, σε περιοχές της Λαμίας και της Χαλκίδας αντίστοιχα, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 32 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδιωκτικά έγγραφα.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη ο 32χρονος χθες (28-03-2019) το πρωί στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε το από 14-04-2015 Ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Λαμίας, όπως τροποποιήθηκε με το από 31-10-2016 Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη ο 31χρονος σήμερα (29-03-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν Ένταλμα σύλληψης και καταδικαστική Απόφαση με ποινή φυλάκισης επτά (7) μηνών, για διάπραξη κλοπών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

www.astynomia.gr
Από το Blogger.