Παρουσίαση βιβλίου στη Λαμία του Δημήτρη Τζουβάλη ''Αν δεν τολμήσεις ψευτοζείς'' την Πέμπτη 4 Απριλίου


Στο χώρο της PurPur Gallery  έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε τον συγγραφέα Δημήτρη Τζουβάλη και ταυτόχρονα να παρουσιάσουμε στους φίλους του καλού βιβλίου, το καινούργιο του μυθιστόρημα με τίτλο "Αν δεν τολμήσεις, ψευτοζείς".

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν η κα Έλενα Παπαντωνίου Συντονίστρια εκπ. έργου φιλολόγων, η κα Μαρία Τσατζαλή Δημοσιογράφος Star Κεντρικής Ελλάδας και ο συγγραφέας του βιβλίου κος Δημήτρης Τζουβάλης!

Το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο και θα μπορεί το κοινό να το προμηθευτεί από τη γκαλερί. 

Η εκδήλωση πλαισιώνεται από έργα ζωγραφικής εικαστικών μελών του ΣΚΕΤΚΕ. Οι καλλιτέχνες, διαβάζοντας κεφάλαια του βιβλίου εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν την έκπληξη της βραδιάς για το κοινό και τον ίδιο τον συγγραφέα! 

Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για όλους τους φίλους της τέχνης και του βιβλίου!

PurPur Gallery Ανθήλης 6Β τηλ. ‪22313 07050‬

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Ο Δημήτριος Τζουβάλης γεννήθηκε στο Νεοχώρι Μεσολογγίου τον Μάρτιο του 1946. Βασική εκπαίδευση στην Κατούνα, Γαλαξείδι, Αμφιλοχία, Αστακό και Αγρίνιο. Σπούδασε μαθηματικά, πληροφορική και ρομποτική στην Ουψάλα Σουηδίας. Ίδρυσε μαζί με άλλους τα λογοτεχνικά περιοδικά Σύνθεση και Εμβόλιμον. 

Γράφει ποιήματα, διηγήματα, μυθιστορήματα και θέατρο.

-Στο νέο μυθιστόρημα του Δημήτρη Τζουβάλη, που διαδραματίζεται στο Μεσολόγγι, οι ήρωες ακροβατούν, εκτός ορίων, πάνω στο τεντωμένο σχοινί, που χωρίζει το φυσικό από το μεταφυσικό. Καταμεσής του χάους, παλεύουν ενάντια σε ακατανίκητες δυνάμεις. Φιλιώνουν με ακατάλυτους δεσμούς, ερωτεύονται με πάθος, αγαπούν κι αγαπιούνται παράφορα, κι όταν ονειρεύονται, οι πειρατές των ονείρων που καιροφυλακτούν, κάνουν ρεσάλτο και διαγουμίζουν τις ζωές, που φαντάζουν άσκοπες και έρημες, χωρίς τα όνειρά τους.

Αλλά, “Αν δεν τολμήσεις ψευτοζείς”, θαρρεύουν, και επανακτούν τα κλεμμένα τους όνειρα…

www.facebook.com/events/1229855750511589/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.