Βασιλαντωνόπουλος: "Θα γραφτεί στην ιστορία"


Ο αμυντικός της Λαμίας, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος μίλησε στον Sport24Radio 103,3 για την ιστορική, όπως τη χαρακτήρισε, πρόκριση επί του Ολυμπιακού.

Ο αμυντικός της Λαμίας, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος μίλησε στον Sport24Radio 103,3 και στην εκπομπή «Είναι να γελάει κανείς» με τους Παντελή Βλαχόπουλο και Γιώργο Συρίγο για την πρόκριση της Λαμίας στα ημιτελικά του Κυπέλλου επί του Ολυμπιακού.

Για το αν πίστευαν στην πρόκριση:

«Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν ήταν υπέρ μας. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μια ομάδα που από το πρώτο λεπτό θα μας πίεζε. Ειδικά στο γήπεδό της ξέρουμε ότι πιέζει πολύ. Αν βρει χώρους σκοτώνει τον αντίπαλο. Όπως είδατε εμείς πιστεύαμε στις δυνατότητές μας και το είχαμε δείξει και στα προηγούμενα παιχνίδια. Πήγαμε για να διασκεδάσουμε με το παιχνίδι και να το παλέψουμε μέχρι εκεί που δεν πάει. Πετύχαμε το γκολ και το πιστέψαμε περισσότερο. Πετύχαμε κάτι που θα γραφτεί στην ιστορία για την ομάδα, την πόλη και τον κόσμο».

Για το αν ο Σαράνοβ είναι «πεναλτάκιας»: 

«Ο Σαράνοβ όντως είναι πεναλτάκιας. Είναι πολύ καλός στα πέναλτι. Γενικά πολύ καλός τερματοφύλακας και εξαιρετικός χαρακτήρας. Όλοι οι τερματοφύλακες είναι πολύ καλοί και το έχουν δείξει. Τους αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια και βέβαια σε όλα τα παιδιά».

Για το κλίμα στην πόλη της Λαμίας και τις αντιδράσεις: «Στον γυρισμό μας περίμενε πολύς κόσμος στο ξενοδοχείο. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί ήταν ξεχωριστή. Τους αξίζει η πολύ μεγάλη χαρά που τους δώσαμε. Το είχε ανάγκη αυτή η ομάδα. Υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα. Πρωταρχικός στόχος είναι το πρωτάθλημα και το είχαμε θέσει από την αρχή. Θα δούμε βέβαια την κλήρωση στο Κύπελλο και θα αρχίσουμε να ονειρευόμαστε».

Για το γεγονός ότι η Λαμία παίζει σε… δύο ταμπλό: 

«Έχουμε δείξει ότι υπάρχει βάθος στο ρόστερ. Όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Όλοι έχουν βοηθήσει. Στο Κύπελλο είμαστε στους τέσσερις. Στο πρωτάθλημα ειδικά μετά τα Χριστούγεννα έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια και φαίνεται από τη συγκομιδή των βαθμών και αυτό δείχνει και την αξία μας σαν ομάδα. «Μέχρι να εξασφαλίσουμε την παραμονή θα μιλάμε γι” αυτό. Δεν είναι όνειρο, αλλά εφικτός στόχος. Με κάποια αποτελέσματα το μυαλό των ποδοσφαιριστών ξεφεύγει. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και προσηλωμένοι. Όσο το δυνατόν γρηγορότερα εξασφαλίσουμε την παραμονή θα είναι πολύ καλό και θα μπορούμε να δούμε και το Κύπελλο».

Για το ποια ομάδα από τις μεγάλες είναι η πιο δεμένη και έχει την καλύτερη χημεία: 

«Υπήρχαν περίοδοι που η μία ομάδα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο και η άλλη όχι. Κυρίως τα ντέρμπι έπαιξαν μεγάλο ρόλο. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε και τα πήρε».

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη