Ευθύμιος Καραΐσκος: Ξεκινάμε τις συζητήσεις με τους θεσμικούς φορείς, από το Δικηγορικό Σύλλογο Λαμίας


Ξεκινάμε τις συζητήσεις με τους θεσμικούς φορείς, από το Δικηγορικό Σύλλογο Λαμίας. Με συναδέλφους που μιλάμε την ίδια «νομική γλώσσα».

Σήμερα είχα την χαρά και τη τιμή να συναντηθώ με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας.

Σε πολύ καλό και συναδελφικό κλίμα, τους ευχαρίστησα για την μέχρι σήμερα συνεργασία μας, ανταλλάξαμε σκέψεις για το μέλλον του κλάδου, τους ενημέρωσα για την εξέλιξη των διαδικασιών του έργου της επισκευής του Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και επιβεβαιώσαμε τη θέλησή μας για μία συνεχή και στενή συνεργασία προς όφελος της κοινωνίας, την οποία όλοι μας υπηρετούμε και υπερασπιζόμαστε.

Κοινός στόχος και του νομικού κόσμου και της αυτοδιοίκησης είναι να υπηρετούμε και να προστατεύουμε την κοινωνία και τους πολίτες της. Αυτό είναι που απαιτεί τη στενότερη συνεργασία μας και επιβεβαιώθηκε και στη σημερινή μας συνάντηση.






Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη