Κύπελλο Ελλάδας: «Κλείδωσε» η ημερομηνία της κλήρωσης


Κύπελλο Ελλάδας: Επίσημη ανακοίνωση από την ΕΠΟ για την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης για την ημιτελική φάση του θεσμού…

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης και η μεγάλη έκπληξη του Κυπέλλου Ελλάδας, η Λαμία, θα μπουν στην κληρωτίδα των ημιτελικών της διοργάνωσης. Το πότε θα γίνει αυτή η κλήρωση ήταν ένα θέμα, αφού αρχικά υπήρξε η πληροφόρηση πως θα γινόταν την Παρασκευή (01/03), ωστόσο, θα διεξαχθεί μια εβδομάδα αργότερα. Η κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως αποφασίστηκε από την αρμόδια επιτροπή και ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ, θα γίνει την Παρασκευή 8 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση

«Την Παρασκευή 8 Μαρτίου και ώρα 12:00 θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Υπενθυμίζεται ότι στους «4» έχουν αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής η ΑΕΚ, ο Αστέρας Τρίπολης, η Λαμία και ο ΠΑΟΚ».

Πότε θα γίνουν οι ημιτελικοί

Το πότε θα γίνουν οι αγώνες, είναι ένα ακόμα ζήτημα το οποίο δεν έχει αποφασιστεί. Το πιθανότερο, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, είναι πως οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν το διήμερο 3 και 4 Απριλίου και οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν στις 24 και 25 Απριλίου.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη