Δωρεά τροφίμων από τον Δήμο Λαμιέων στο Γηροκομείο Στυλίδας


Ο Δήμος Λαμιέων, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδος σε συνεργασία με τους εταίρους Δήμους, πραγματοποίησε  διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)».

Ο Δήμαρχος Λαμιέων κ.  Νικόλαος Σταυρογιάννης, με πρωτοβουλία του,  απέστειλε μεγάλο αριθμό κοτόπουλων (290) στο «Ίδρυμα Αργύρη Πετρή –Στέγη Γερόντων», της Ιεράς Μητροπόλεως μας στη Στυλίδα με σκοπό την ενίσχυση των αναγκών του Ιδρύματος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο που για ακόμη μια φορά συμπαρίσταται  ως  αρωγός στο Φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως και του ευχήθηκε ο Δωρεοδότης Κύριος να του χαρίζει υγεία, δύναμη και κάθε ευλογία στη ζωή και το έργο του.

www.imfth.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη