-->

Ευθύμιος Καραΐσκος: Η γνώση του και η εμπειρία του ΤΕΕ, μας είναι απαραίτητη για να δημιουργήσουμε τις νέες συνθήκες, να βγει ο τόπος από την υστέρηση


Σήμερα επισκεφθήκαμε τo Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας-Παράρτημα Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας, στο οποίο παρουσιάσαμε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού μας, σχετικά με έργα και υποδομές, όπως αυτοί αποτυπώνονται στη «πλατφόρμα διαλόγου πολιτών» ενώ παράλληλα συζητήσαμε και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Το ΤΕΕ, ως θεσμοθετημένος σύμβουλος της πολιτείας είναι για εμάς απαραίτητος σύμβουλος στις πρωτοβουλίες μας. Έχουμε εγκαινιάσει μαζί του έναν ανοιχτό διάλογο και έτσι θα πορευτούμε. Έναν διάλογο που αφορά τα μεγάλα και τα κρίσιμα. Έναν διάλογο που θα επιταχύνει τη δημιουργία. Ένα διάλογο που προσεγγίζει όλα τα μέτωπα και διαμορφώνει νέα ατζέντα προς όφελος της περιοχής. 

Αφορά στις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν, το χρηματοδοτικό κατάλογο που πρέπει να καταρτιστεί και να αφορά το μέλλον. Η γνώση του και η εμπειρία του ΤΕΕ, μας είναι απαραίτητη για να δημιουργήσουμε τις νέες συνθήκες, να βγει ο τόπος από την υστέρηση, να μην χαθούν άλλες ευκαιρίες και να κάνουμε την πόλη μας και τους ανθρώπους της περήφανους».






Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->