Πρόβλημα με το ΑΕΚ-Λαμία στο Κύπελλο, πάει για αλλαγή το πρόγραμμα


Η ΕΠΟ όρισε για την Τετάρτη 3/4 τον ημιτελικό του Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και Λαμίας, ωστόσο η ομάδα της Φθιώτιδας δίνει ματς πρωταθλήματος δύο ημέρες νωρίτερα, κάτι που απαγορεύται από τον ΚΑΠ.

Πρόβλημα στον προγραμματισμό των πρώτων ημιτελικών του Κυπέλλου, καθώς όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα από την ΕΠΟ, θα γίνουν και οι δύο αγώνες, ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΚ-Λαμία την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 19:00 και 21:30 αντίστοιχα. 

Ωστόσο δύο ημέρες νωρίτερα, τη Δευτέρα 1 Απριλίου, η ομάδα της Φθιώτιδας υποδέχεται τον Πανιώνιο στις 19:00 για την 26η αγωνιστική της Superleague. 

Όπως όμως αναφέρει το άρθρο 22, 3α του ΚΑΠ: 
«Σε οποιαδήποτε περίπτωση, μια ομάδα δεν μπορεί να υποχρεωθεί να αγωνισθεί σε δεύτερο αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου Ελλάδος, πριν παρέλθουν δύο πλήρεις ημέρες από τη λήξη του πρώτου αγώνα, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι ημέρες διεξαγωγής του πρώτου και του δεύτερου αγώνα».


Αυτό σημαίνει πως είτε το παιχνίδι ΑΕΚ-Λαμία θα μετατεθεί για την Πέμπτη 4 Απριλίου (και οι δύο ομάδες αγωνίζονται Κυριακή 7/4 στο πρωτάθλημα, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα), είτε ενδέχεται να πάει μία ημέρα πίσω το παιχνίδι των Φθιωτών με τον Πανιώνιο. Αυτό, είναι κάτι που πιθανώς να συζητηθεί και στο αυριανό Δ.Σ. της Superleague. 

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη