Δήμος Λαμιέων: Μια ακόμη επιτυχημένη παράσταση φιλοξενεί αύριο το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης!


Μια ακόμη επιτυχημένη παράσταση φιλοξενεί αύριο το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης!

Ο «Παραλήπτης Άγνωστος» της Kathrine Kressmann Taylor σε μετάφραση – σκηνοθεσία Νάντιας Φώσκολου, έρχεται την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 και ώρα 8.30μ.μ στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Μέσα από τη θεατρική παράσταση σε μετάφραση και σκηνοθεσία της Νάντιας Φώσκολου, θα παρακολουθήσουμε την ιστορία δύο αδελφικών Γερμανών φίλων, επιτυχημένων μεταναστών στην Αμερική, ο ένας εκ των οποίων αποφασίζει να επιστρέψει στη Γερμανία στις αρχές της δεκαετίας του ’30, ενώ εκείνος που μένει πίσω είναι Εβραίος.

Μέσα από την αλληλογραφία τους, το έργο αιχμαλωτίζει μια φιλία — και την ανθρωπότητα ολόκληρη — σε μια στιγμή ιστορικής μεταμόρφωσης. Καθώς ο Χίτλερ αναρριχάται στην εξουσία, η σχέση των δύο φίλων φθίνει ανεπανόρθωτα και καταλήγει στην προδοσία. Βασισμένη σε μια κλασική ιστορία εκδίκησης δομημένη με κινηματογραφικό σασπένς, η παράσταση διερευνά το ζήτημα της προσωπικής ευθύνης σε περιόδους κρίσεων.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη