Η τελετή των εγκαινίων του νέου κτιρίου του Α.Τ. Αμφικλείας - Ελάτειας


Στην πόλη της Αμφίκλειας μετέβη το πρωί της Παρασκευής 1 Μαρτίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, προκειμένου μετά από πρόσκληση του Αστυνομικού Διευθυντού Φθιώτιδος Μιχαήλ Τσάτση να τελέσει τον αγιασμό των Εγκαινίων του νέου κτιρίου, εις το οποίο θα στεγάζεται το Αστυνομικό τμήμα Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Στην τελετή των εγκαινίων παρέστησαν: η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κα Όλγα Γεροβασίλη, ο Γενικός Γραμματεύς Δημοσίας Τάξεως και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος κ. Δημήτριος Αναγνωστάκης, σύσσωμη η πολιτική και Αστυνομική Ηγεσία του τόπου μας, εκπρόσωποι διαφόρων φορέων και αρκετοί κάτοικοι της περιοχής.

Ο Ποιμενάρχης μετά την τελετή του αγιασμού ευχήθηκε όπως, η λειτουργία αυτού του κτιρίου καταστεί ωφέλιμη για την ασφάλεια των πολιτών και την τήρηση της τάξεως, καθώς και στους εργαζομένους σ’ αυτό, Αστυνομικούς και πολιτικό προσωπικό να έχουν την αδιάλειπτο προστασία του Θεού εις το σπουδαίο έργο τους.

Η τελετή των εγκαινίων έκλεισε με ξενάγηση του Σεβασμιωτάτου και όλων των επισήμων στους χώρους του κτιρίου.















www.imfth.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη