Ευθύμιος Καραΐσκος: Σήμερα σας παρουσιάζω τους συμβούλους της Κοινότητας της Λαμίας


Πριν λίγο καιρό παρουσιάσαμε την ομάδα των δημοτικών μας συμβούλων. Σήμερα σας παρουσιάζω τους συμβούλους της Κοινότητας της Λαμίας.

Ξέρετε, για εμάς ο ρόλος του κοινοτικού συμβούλου είναι πάρα πολύ σημαντικός. Αυτοί οι άνθρωποι αποτελούν τον πυρήνα της προσπάθειας μας, τόσο προεκλογικά, όσο και μετεκλογικά. Γιατί είναι οι πρώτοι που έρχονται σε επαφή με τον πολίτη, που εντοπίζουν τα προβλήματα σε κάθε γωνιά του Δήμου, σε κάθε γειτονιά.

Κυρίως όμως, γιατί έχουν βαθιά μέσα τους μια κουλτούρα προσφοράς, στην πόλη και την Κοινότητα. Είμαι περήφανος λοιπόν γιατί έχω δίπλα μου ανθρώπους άξιους, ικανούς.

Λαμιώτες που έχουν κερδίσει τον σεβασμό και την αναγνώριση των συμπολιτών τους. Και αυτό είναι η σπουδαιότερη διάκριση που μπορεί να αποκτήσει κανείς από την Αυτοδιοίκηση.

Αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή και χαρά το γεγονός ότι στο κάλεσμα του συνδυασμού μας, προκειμένου να συνθέσουμε αυτή την ομάδα, η ανταπόκριση των πολιτών του Δήμου της Λαμίας ήταν τεράστια.

Δήλωσαν ένα δυνατό παρόν, που μας δίνει δύναμη και χαρά.
Όλους, μας ενώνει κάτι… Μας ενώνει το κοινό όραμα για μια πόλη, που θα μας κάνει όλους περήφανους.

Μας ενώνει το πάθος για τον τόπο μας, την Λαμία. Μια πόλη που γνωρίζουμε καλά ότι αξίζει και μπορεί να καταφέρει πολλά περισσότερα.

Μας ενώνει η κοινή προσπάθεια να κάνουμε τη Λαμία και πάλι «ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ».
Και όλα αυτά δίνουν ένα ισχυρό μήνυμα : θα βγει νικητής ο διάλογος και η συνεργασία, θα βγει νικητής η δουλειά και το αποτέλεσμα, θα βγει νικητής η ομάδα που έχει βάλει το «εμείς», πολύ πάνω από το «εγώ».

Είμαι λοιπόν χαρούμενος γιατί αυτή η ομάδα είναι σήμερα έτοιμη να δώσει τη μεγάλη μάχη για τον Δήμο. Μια μάχη για τη Λαμία, όπου ο μόνος αντίπαλος είναι ο χρόνος. Ο χρόνος που χάθηκε, οι ευκαιρίες που δυστυχώς έμειναν ανεκμετάλλευτες για την Λαμία.









Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη