Ολυμπιακός μετά τον αποκλεισμό από τη Λαμία - Το «κατηγορώ» στα αποδυτήρια και οι κουβέντες με τον Φορτούνη


Βαριά και…ασήκωτη η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, στο «τρίτο ημίχρονο» της αναμέτρησης με τη Λαμία κι έπειτα από τον αποκλεισμό - σοκ της πειραϊκής ομάδας από την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι επισκέψεις του Βαγγέλη Μαρινάκη καθώς και της αντιπροσωπείας των οργανωμένων οπαδών στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, που συνδυάστηκαν από τα σοβαρότατα παράπονα προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ για τον αποκλεισμό από την ομάδα της Φθιώτιδας, «σημάδεψαν» το post game το βράδυ της Πέμπτης (28/2) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

O Μαρινάκης έδειχνε ήρεμος στην ομιλία του, χωρίς να βγάζει ένταση στα λόγια του, ούτε φωνές που «κούνησαν» τα αποδυτήρια.

Μεγαλύτερη ένταση έβγαλαν στα παράπονά τους οι οργανωμένοι οπαδοί, χωρίς πάντως να φτάσουν στο σημείο να «στοχοποιήσουν» συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Όλοι τα άκουσαν από κοινού και…μαζεμένα.

Από την πλευρά τους οι παίκτες σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση άκουσαν το «κατηγορώ» για την βραδιά – ντροπή (όπως την χαρακτήρισαν από κοινού, ο μεγαλομέτοχος και οι οπαδοί) χωρίς να αρθρώσουν κουβέντα.

Οι ποδοσφαιριστές αδυνατούσαν να πιστέψουν πως έφτασαν στο σημείο να αποκλειστούν από τη Λαμία, γνωρίζοντας πολύ καλά πως για έναν τέτοιο αποκλεισμό, δεν χωρούν πάσης φύσεως δικαιολογίες.

Πόσω μάλλον από την στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει τεθεί νωρίτερα κι εκτός της διεκδίκησης του πρωταθλήματος κι έφτασε στο σημείο προτού καν μπει η άνοιξη, να μένει εκτός όλων των (εγχώριων) στόχων του και συγχρόνως να βρίσκεται κι εκτός Ευρώπης.  

Ο Κώστας Φορτούνης ως αρχηγός της πειραϊκής ομάδας, ήταν αυτός που αντάλλαξε δύο λόγια με τον μεγαλομέτοχο και τους οπαδούς, σε μια βραδιά που ανοίγει μεγάλες…πληγές στους «ερυθρόλευκους» που κανείς δεν γνωρίζει πως και πότε θα κλείσουν.

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη