Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο 18ο Δημοτικό. Σχολείο Λαμίας η πρωτότυπη εκδήλωση-ομιλία-αφιέρωμα με επίκεντρο το ψέμα «Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ… Ο ΠΙΝΟΚΙΟ»


Την Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 & ώρα 18:30 πραγματοποιήθηκε σε μία κατάμεστη Αίθουσα Εκδηλώσεων του 18ου Δημοτικού. Σχολείου Λαμίας η πρωτότυπη εκδήλωση-ομιλία-αφιέρωμα με επίκεντρο το ψέμα, με τίτλο: «Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ … Ο ΠΙΝΟΚΙΟ».

Συγχαρητήρια στο διδακτικό προσωπικό του σχολείου μας που επιμελήθηκε την όλη εκδήλωση, καθώς και στους μαθητές-τριες που συμμετείχαν.

Θερμές ευχαριστίες και πολλά συγχαρητήρια στην κ. Αναστασία Φρόντζου-Χρηστίδη και την κ. Γεωργία Καλλέργη, για τις εξαιρετικές παρουσιάσεις τους , καθώς και στην κα Κωνσταντίνα Τσούμα για τη συμβολή της στην επιτυχία της εκδήλωσης.








Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων 18ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη