Πλιάτσικας: «Θα ήταν αλλιώς αν το έβαζε ο Αντέντζο»


Για τους λόγους, που η Λαμία έχει πια βουνό να ανέβει μετά το 2-0 από την ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό για το Κύπελλο, μίλησε ο Βασίλης Πλιάτσικας.

Ο «άσος» της ομάδας της Φθιώτιδας ανέφερε το πλάνο, που είχε η ομάδα του, στεκούμενος ιδιαίτερα στο χαμένο γκολ του Αντέτζο, ενώ για την ίδια φάση παραδέχθηκε την φοβερή επέμβαση του Μπάρκα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για τη θέση του δεξιού μπακ που έπαιξε: «Ηταν δύσκολο για μένα μέχρι να βρω τα πατήματά του. Ειχα και καιρό να αγωνιστώ».

Για το πλάνο της Λαμίας: «Ξέραμε ότι θα δεχθούμε πίεση από την ΑΕΚ. Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν μπήκαμε όπως έπρεπε. Μετά ισορροπήσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε γκολ σε ανύποπτη φάση. Και στο 90’ πάλι χωρίς λόγο. Αν έμπαινε το γκολ του Αντένζο στο 90’ θα ηταν διαφορετικός ο επαναληπτικός. Τώρα δεν έχει κριθεί τίποτα. θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι μπορούμε. Όλα είναι πιθανά στο ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να απογοητευτούμε. Με ένα γρήγορο γκολ στην έδρα μας θα αλλάξουμε τη ροή του παιχνιδιού. Για μένα το ζητούμενο ήταν να μη δεχθούμε γκολ. Να παίξουμε σφιχτά και στην αντεπίθεση να σκοράρουμε».

Για την επέμβαση του Μπάρκα: «Φάνηκε η ικανότητα του τερματοφύλακα. Είναι πολύ ικανός. Συγχαρητήρια στο παιδί για την επέμβαση. Στο δεύτερο παιχνίδι θα είμαστε διαφορετικοί».

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη