Περιοδεία στη Στυλίδα του Παναγιώτη Κουρουμπλή


Από τη Στυλίδα ξεκίνησε η διήμερη περιοδεία του κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή στη Φθιώτιδα. Ο Βουλευτής, τ. Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΖΙΑ επισκέφθηκε αρχικά το Κέντρο Υγείας της πόλης όπου συνομίλησε με το προσωπικό και κατόπιν μετέβη στο Λιμεναρχείο, όπου τον υποδέχθηκαν ο λιμενάρχης κ. Στέφανος Καλαμίδας και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων κ. Τάσος Σαΐτης.

Σειρά είχε το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, όπου συναντήθηκε με τον διοικητή κ. Απόστολο Κάτσινα.

Στη συνέχεια ο κ. Κουρουμπλής έδωσε το «παρών» στην Ιερά Μητρόπολη της Φθιώτιδας, για τη μέρα της Σταυροπροσκυνήσεως παρουσία του δημάρχου Λαμιέων κ. Νίκου Σταυρόγιαννη. Η Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως και εορτάζεται κάθε χρόνο 28 ημέρες πριν το Άγιο Πάσχα.

Το δε μεσημέρι, παραβρέθηκε στην παρουσίαση του συνδυασμού «Στερεά Υπεροχής» του Δημήτρη Αναγνωστάκη για την Π.Ε. Φθιώτιδας, στη Λαμία, παρουσία της υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Όλγας Γεροβασίλη και του γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνου Σκουρλέτη.

Παρόντες επίσης οι βουλευτές Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Αθανάσιος Μιχελής, Ιωάννης Σαρακιώτης, Δημήτρης Βέττας, Απόστολος Καραναστάσης, ο βουλευτής Εύβοιας κ. Αναστάσιος Πρατσόλης, ο δήμαρχος Λαμιέων κ. Νίκος Σταυρογιάννης, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Γιάννης Πανούσης και οι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του κ. Αναγνωστάκη, ο Αντιστράτηγος ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Νίκος Λαθύρης, ο κ. Γρήγορης Ντάνος και η κ. Δέσποινα Αλαμπάνου.

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, στην ομιλία του, έκανε κάλεσμα στους πολίτες να ψάξουν καλύτερα τις υποψηφιότητες για να βρουν την αλήθεια πίσω από την πλασματική εικόνα, να εντοπίσουν «ποιοι μεταχειρίζονται χρίσματα και δαχτυλίδια» και να μην εκφραστούν στην κάλπη με θυμό.

Η περιοδεία του κ. Κουρουμπλή στη Φθιώτιδα συνεχίζεται αύριο, Δευτέρα, οπότε θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Λαμιέων κ. Νίκο Σταυρογιάννη, θα επισκεφθεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Αστυνομική Υπηρεσία και θα συναντηθεί με τον πρόεδρο των ΑΜΕΑ Λαμίας αλλά και των Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑΜΕΑ. Το μεσημέρι θα έχει συνάντηση στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας και το απόγευμα θα μεταβεί στη Σπερχειάδα.







Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη