Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης συναντήθηκε σήμερα με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Απόστολο Γκλέτσο


          Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του, τον πρώην Δήμαρχο Στυλίδας και υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Απόστολο Γκλέτσο και συζήτησαν για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας αλλά και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας καθώς και για την ανάγκη στενής συνεργασίας και συμπληρωματικής λειτουργίας των δυο βαθμίδων αυτοδιοίκησης, Δημοτικής και Περιφερειακής, προς όφελος των δημοτών. Ο κ. Γκλέτσος αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία που είχαν οι δύο Δήμοι επισημαίνοντας και ο ίδιος τη σπουδαιότητα της ουσιαστικής συνεργασίας της Περιφέρειας και των Δήμων.

          Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Δήμαρχος Στυλίδας, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λαμιέων καθώς και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι.



lamia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη