Ανοίγει θύρα στη Λαμία για τους οπαδούς του Ολυμπιακού


Οι Ερυθρόλευκοι στον αγώνα με τη Λαμία θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους – Εισιτήρια διατίθενται ήδη στο γήπεδο της Λαμίας, ενώ την Κυριακή θα υπάρχουν και εκδοτήρια, έξω από την θύρα των φιλοξενούμενων.

Στη Λαμία δοκιμάζεται την Κυριακή ο Ολυμπιακός (21/4, 19:00) για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τους Ερυθρόλευκους να στοχεύουν σε μια καλή εμφάνιση και μια ευρεία νίκη.

Οι Ερυθρόλευκοι στον αγώνα που θα γίνει στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους, καθώς επιτρέπεται η μεμονωμένη μετακίνηση.

Οσοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς των δύο ομάδων μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια στο γήπεδο της Λαμίας, ενώ την ημέρα του αγώνα θα υπάρχουν και εκδοτήρια, έξω από την θύρα των φιλοξενούμενων.

Όπως προαναφέραμε, ωστόσο, η μετακίνηση είναι μεμονωμένη και όχι για οργανωμένη. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες σε ένα ακόμα εκτός έδρας ματς θα έχουν τη βοήθεια των οπαδών τους, οι οποίοι αποδεικνύουν συνεχώς την αγάπη τους για τον Ολυμπιακό.

www.tanea.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη