Χωρίς προβλήματα στη Λαμία ο Ολυμπιακός


Με όλους τους διαθέσιμους παίκτες στην αποστολή του ταξίδεψε στην Λαμία για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (21/4 19:00) κόντρα στην τοπική ομάδα ο Ολυμπιακός.

Να προσθέσει μία ακόμα νίκη στο ενεργητικό του φιλοδοξεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος δοκιμάζεται στην έδρα της Λαμίας στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωτάθληματος.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση κόντρα στους «κυανόλευκους» στις υπηρεσίες των ανέτοιμων Μπουχαλάκη, Κούτρη, τον τιμωρημένο Ελαμπντελαουί, αλλά και τους τραυματίες Τοροσίδη και Χριστοδουλόπουλο πήρε μαζί του όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεση του, με την τελική 18αδα να γίνεται γνωστή λίγο πριν από την έναρξη του ματς.

Έτσι στην αποστολή των «ερυθρολεύκων», η οποία ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, για τον συγκεκριμένο αγώνα αποτελείται από τους: Χουτεσιώτη, Λοντίγκιν, Σα, Μεριά, Τσιμίκα, Μιράντα, Βούκοβιτς, Παπαδόπουλο, Σισέ, Καμαρά, Νάτχο, Φορτούνη, Ανδρούτσο, Γκιλιέρμε, Μασούρα, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν και Σολδάνο.

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη