«Έπαιξε» στο μπλοκάκι της Ρόμα και στα αποδυτήρια της Λαμίας ο σούπερ Μπάρκας


Το SDNA μεταφέρει τι έλεγαν οι παίκτες της ομάδας από την Φθιώτιδα για τον διεθνή κίπερ της ΑΕΚ, καθώς και το (διακριτικό) scouting report των «τζιαλορόσι» στο ΟΑΚΑ.

Σε ένα τάιμινγκ όπου πολλά κυκλοφορούν και γράφονται σχετικά με το Βασίλη Μπάρκα και την προοπτική να χτυπήσει ένα δυνατό μεταγραφικό deal στο παζάρι του καλοκαιριού, ο διεθνής κίπερ της ΑΕΚ φρόντισε να…δικαιολογήσει τον θόρυβο που γίνεται για πάρτι του το βράδυ της Τετάρτης (3/4) στο ΟΑΚΑ.

Η σωτήρια απόκρουσή του στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου κόντρα στη Λαμία, κράτησε απαραβίαστη την εστία της ΑΕΚ, στέλνοντας την ομάδα του με «καθαρό» σκορ (2-0) στη ρεβάνς και με το…ενάμιση πόδι στον τελικό.

Το καπέλο στον Μπάρκα έβγαλε στο «τρίτο ημίχρονο» όχι μόνο ο Μανόλο Χιμένεθ («ο Μπάρκας έκανε αυτό που κάνει ο τερματοφύλακας της μεγάλης ομάδας, μια φάση και αποκρούει») αλλά και άλλος κόσμος, όχι μόνο εντός των τειχών της ΑΕΚ, αλλά και στα αποδυτήρια της Λαμίας.

Οι Φθιώτες είχαν να λένε στις ιδιαίτερες συζητήσεις, τους ακόμα και με ανοιχτά μικρόφωνα και κάμερες (όπως έκανε ο Βασίλης Πλιάτσικας) για την ικανότητα του τερματοφύλακα της Ένωσης και την καίρια επέμβασή του λίγο πριν από το φινάλε που τους στέρησε το γκολ που θα έδινε άλλο...χρώμα στη ρεβάνς.

Επέμβαση που καταγράφηκε και στο σημειωματάριο του σκάουτερ της Ρόμα που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, παρότι κατάφερε να μην αφήσει…αποτυπώματα και στίγμα.

Ο «κατάσκοπος» της ιταλικής ομάδας πήρε μια ακόμα…γεύση από τον Μπάρκα, ο οποίος δύναται να απασχολήσει τους «τζιαλορόσι» το προσεχές καλοκαίρι από την στιγμή που κινηθούν για την ενίσχυση στον «άσο».

Παρεμπιπτόντως, στο Σπύρος Λούης» βρέθηκε και ο εκπρόσωπος (Νίκος Κουτρούπης) του Μπάρκα παρέα με τον πατέρα του τερματοφύλακα της ΑΕΚ όπως συνηθίζουν να κάνουν σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων».

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη