Παπαϊωάννου: «Θα βρούμε τι έφταιξε»


Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας στάθηκε μεν στο «μέγεθος» της ΑΕΚ, αλλά σχολίασε πως η σημερινή ήττα είναι πολύ «βαριά» για την ομάδα του 

Λόγο για μία «βαριά» ήττα έκανε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μετά το σημερινό 4-0 που κέρδισε η ΑΕΚ τη Λαμία. Οπου ο ισχυρός άνδρας των γηπεδούχων σχολίασε στον Cosmote TV πως στην ομάδα είναι χαρούμενοι που έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά, σε συνδυασμό και την παραμονή, αλλά όχι όπως τελείωσε η σεζόν.  «Το όραμα πάντα υπάρχει. Δυστυχώς σήμερα ερχόμασταν από μία μεγάλη ήττα. Δεν είμαστε συνηθισμένοι από τέτοιες ήττες στην έδρα μας. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα βέβαια, αλλά θα πρέπει να μαζέψουμε τα συντρίμμια μας. Θα πρέπει να βρούμε τι έφταιξε και όταν το βρούμε θα χτίσουμε σωστά πάνω σε αυτό. Καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία πάνω απ’ όλα», είπε αρχικά στον Cosmote TV.

Και συνέχισε. «Υπόσχομαι στον κόσμο της Λαμίας ότι θα βρούμε αυτό που έφταιξε. Δεν ξέρω πως σκέφτεται κάθε παράγοντας, αλλά δεν έχω συνηθίσει σε τεσσάρες μέσα στην έδρα μου. Θα βρούμε ποιους φταίει. Κι αν φταίω εγώ θα δούμε. Η πορεία της Λαμίας στο Κύπελλο ήταν εντός στόχου. Ο πρώτος στόχος ήταν να μείνουμε στην κατηγορία και το καταφέραμε. Το Κύπελλο ήταν δεύτερος στόχος. Είμαστε χαρούμενοι εδώ που φτάσαμε, αλλά όχι όπως τελειώσαμε».

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη