Επίσκεψη Γιώργου Καμίνη και Γιάννη Δάλμα στο Δήμο Λαμιέων


Επίσκεψη στο Δήμο Λαμιέων πραγματοποίησαν σήμερα οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Καμίνης και Γιάννης Δάλμας, στο πλαίσιο της προεκλογικής τους περιοδείας.

Σε συνάντηση τους με την υποψήφια περιφερειάρχη Κατερίνα Μπατζελή, υποψήφιους βουλευτές, τοπικά στελέχη του Κινήματος αλλά και με απλούς πολίτες, συζήτησαν τα προβλήματα του Νομού, το μέλλον της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής αλλά και το διακύβευμα των επερχόμενων ευρωεκλογών.
Οι δύο υποψήφιοι αναφέρθηκαν στην ανάγκη αλλαγής κατεύθυνσης της Ευρωπαικής Ένωσης στο πεδίο της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής, προς όφελος των αγροτών, της υπαίθρου, της μεσαίας τάξης, των κοινωνικά και οικονομικά αδύναμων. 

Ο Γιάννης Δάλμας δήλωσε:

Το ζητούμενο στις ευρωεκλογές του Μαίου είναι να δοθεί ένα σαφές μήνυμα ότι οι πολίτες συμμετέχουν γιατί νοιάζονται για όσα συμβαίνουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και να σταλεί διπλό μήνυμα τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε εθνικό επίπεδο απέναντι στην ακροδεξιά και τον συντηρητισμό.


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη