Ολιβέιρα: «Νίκη με Λαμία για να αγκαλιάσουμε τον τίτλο»


Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία και τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, ώστε να καταφέρουν να πανηγυρίσουν μια ακόμα νίκη που θα τους φέρει μια ανάσα από τον τίτλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στα κανάλια Novasports:

«Νιώθω πολύ καλά κάναμε, καλή προετοιμασία για το παιχνίδι. Για εμάς είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θα πρέπει να κερδίσουμε για να κάνουμε ακόμα ένα βήμα για τον τίτλο».

Αν είχε ανάγκη για ξεκούραση:

«Ο προπονητής θεώρησε ότι πρέπει να με ξεκουράσει και είμαι εντάξει με αυτό.  Τα παιδιά έκαναν μια  καλή εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και πήραμε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση. Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι της Κυριακής.

Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει τη Λαμία».

Για το τέρμα που πέτυχε απέναντι στην Ξάνθη:

«Σίγουρα ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο γκολ και σημαντικό για τι ήταν στο 0-0 το παιχνίδι. Βέβαια θεωρώ πιο σημαντικό το δεύτερο τέρμα που πετύχαμε γιατί μας έδωσε τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό ότι πήραμε τη νίκη κόντρα σε μια καλή ομάδα. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας για την στήριξη τους. Τώρα όμως θα πρέπει να πάμε στο επόμενο παιχνίδι δυνατά και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκη».

Πως έζησε το παιχνίδι από την κερκίδα;

Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα παρόλο που ήταν Τετάρτη το γήπεδο είχε μια ζεστή ατμοσφαίρα.Οι οπαδοί μας δίνουν κουράγιο και δύναμη ο ΠΑΟΚ έχει φανταστικούς φιλάθλους και όλοι γύρω από την ομάδα από τον πρόεδρο μέχρι τους ανθρώπους που δουλεύουν  αξίζουν συνεχεία τίτλους και επιτυχίες. 

Τι του είχε πει ο Κονσεισαο πριν έρθει στον ΠΑΟΚ;

«Όλος ο κόσμος γνωρίζει τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, προφανώς είχα μιλήσει με κάποιους ανθρώπους πριν έρθω. Εμείς όμως πρέπει να σταθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής και να πάμε σοβαροί απέναντι στη Λαμία».

Τι εικόνα έχει για τη Λαμία και πως θα πρέπει να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ;

«Το παιχνίδι θα κριθεί από εμάς. Η ανάλυση του αντιπάλου γίνεται μια ημέρα πριν από το παιχνίδι οπότε αύριο θα γνωρίζουμε περισσότερα πράγματα για τον τρόπο παιχνιδιού της Λαμίας, δεν θα είναι εύκολο θα πρέπει όλοι να είμαστε συγκεντρωμένοι ακόμα και οι οπαδοί ώστε να πανηγυρίσουμε ακόμα μια νίκη».

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη