Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την Λαμία


Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη κάνει τα πλάνα του για το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς της ομάδας του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Λαμία.

Ενισχυμένες αποδόσεις κάθε μέρα!

Κάτω από τα δοκάρια λογικά θα είναι ο Σα, με τον Λοντίγκιν να έχει πιθανότητες. Επικρατέστερη τετράδα άμυνας είναι με Μεριά, Σισέ, Τσιμίκα και Ανδρούτσο εκτός εάν ο Πορτογάλος βάλει τον Μεριά δεξί μπακ και πάει τον Μιράντα στο κέντρο της άμυνας. Ο Γκιγιέρμε είχε ένα θέμα ετοιμότητας και τραυματισμού αλλά εάν είναι στο 100% θα ξεκινήσει μαζί με τον Καμαρά. Αλλιώς ο Μαρτίνς θα δει τις άλλες επιλογές του. Ο Φορτούνης θα είναι ξανά επιτελικός, στο ένα άκρο ο Ποντένσε και στο άλλο Μασούρας ή Ντίας και για φορ έχει ένα μικρό προβάδισμα ο Σολδάνο.

Θυμίζουμε την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με την Λαμία: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Βούκοβιτς, Παπαδόπουλος, Σισέ, Καμαρά, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν & Σολδάνο.

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη