Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Αναγνωστάκης επισκέφτηκε τα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Οίτης, Κοιλάδας Σπερχειού και Μαλιακού Κόλπου


Την Τετάρτη 17 Απριλίου επισκέφτηκε τα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Οίτης, Κοιλάδας Σπερχειού και Μαλιακού Κόλπου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Δημήτριος Αναγνωστάκης. Συνοδευόμενος από υποψηφίους του εκλογικού συνδυασμού του «Στερεά... Υπεροχής!», συνομίλησε με τον Πρόεδρο, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό που στελεχώνει τον Φορέα. Στον κ. Αναγνωστάκη έγινε μια σύντομη ανασκόπηση για το έργο και την περιοχή ευθύνης του Φορέα, καθώς και για την προσπάθεια που καταβάλλεται όλα αυτά τα χρόνια για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Τα δάση και οι πλούσιες φυσικές ομορφιές της περιοχής μας, όπως και το Δέλτα Σπερχειού και ο Μαλιακός κόλπος, αποτελούν άλλωστε το μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα και μπορεί με την ορθολογική αξιοποίηση τους να συνδράμουν στην πολυπόθητη ανάπτυξη του τόπου μας. Ο κ. Δ. Αναγνωστάκης συγχάρηκε τη Διοίκηση και το προσωπικό του Φορέα, εξήρε το έργο τους και υποσχέθηκε να σταθεί αρωγός με κάθε τρόπο, δηλώνοντας την ευαισθησία του για το περιβάλλον και την αειφορική διαχείρισή του.



Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη