«Ψάχνεται» για Μανούσο η Λαμία


Στην μεταγραφική λίστα της Λαμίας εν όψει του προσεχούς καλοκαιριού βρίσκεται το όνομα του επιθετικού του Ατρομήτου Γιώργου Μανούσου.

Μπροστά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό εν όψει της νέας σεζόν ετοιμάζεται να βάλει η Λαμία. Ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας Μάκης Χάβος με δεδομένες τις αποχωρήσεις των Επστάιν και Ασούμπρε, ενώ πολύ δύσκολα θα παραμείνει στις τάξεις των «κυανόλευκων» και ο Καραγκούνης ετοιμάζεται να ενισχύσει την ομάδα του κυρίως στο μεσοεπιθετικό της κομμάτι.


Σύμφωνα με το Sportime μία από τις περιπτώσεις που είναι ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Θεσσαλονικιού προπονητή είναι αυτή του Γιώργου Μανούσου. Ο Μυτιληνιός επιθετικός, ο οποίος δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ατρόμητο είναι ένας παίκτης που ταιριάζει απόλυτα στα θέλω του κόουτς της ομάδας της Φθιώτιδας.

Μοναδικό αρνητικό όσον αφορά τον ίδιο είναι τα προβλήματα τραυματισμών, που είχε την φετινή σεζόν με συνέπεια να τον κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως για την περίπτωση απόκτησης του Μανούσου ο Χάβος είχε κινηθεί και το 2015 όταν βρισκόταν στην Κύπρο και τον πάγκο της ΑΕ Λεμεσού, ωστόσο τελικά οι δύο πλευρές δεν συνεργάστηκαν.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη