Ευθύμιος Καραΐσκος: Η Στερεά Ελλάδα και ειδικότερα η Φθιώτιδα, και μάλιστα το κέντρο του νομού, η περιοχή γύρω από τη Λαμία, είναι ένας ευλογημένος τόπος


Η Στερεά Ελλάδα και ειδικότερα η Φθιώτιδα, και μάλιστα το κέντρο του νομού, η περιοχή γύρω από τη Λαμία, είναι ένας ευλογημένος τόπος. Έχει τα πάντα, μόνο που θέλει μεθοδολογία και σχέδιο για να αναδειχθούν.

Δεν περισσεύει άλλος χαμένος χρόνος. Είναι για μας πρόκληση να έχουμε θαμμένο για χρόνια κάτω από τη γη, ένα διαπιστωμένο γεωθερμικό πεδίο που μπορεί να αλλάξει τον τόπο μας. Η μελέτη του ΚΑΠΕ δείχνει ένα δρόμο, τα συμπεράσματα της, συνηγορούν και επιβεβαιώνουν την προσπάθεια. Με συνέπεια ακολουθούμε τα βήματα έχοντας βαθιά πίστη στην αντικατάσταση των παραδοσιακών μορφών ενέργειας με σύγχρονες, φιλικές προς το περιβάλλον.

Είμαστε μόνο στην αρχή. Χρειάζεται κόπος, σχέδιο, χρόνος και συνέπεια στην στρατηγική μας. Εμείς απαντάμε στις προκλήσεις έχοντας επιλέξει να προχωρήσουμε στα δύσκολα.







Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη