Κλωναρίδης: «Πρέπει να δούμε ως τελικό το ματς με τη Λαμία»


O Βίκτωρας Κλωναρίδης είναι το κεντρικό πρόσωπο στο επίσημο match programme της ΠΑΕ ΑΕΚ που θα διανεμηθεί στους φιλάθλους την Τετάρτη (3/4, 21:30) στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τη Λαμία.

Στις δηλώσεις που έκανε σε αυτό ο 25χρονος μεσοεπιθετικός στάθηκε, μεταξύ άλλων, στη σημασία του πρώτου ματς με την ομάδα του Χάβου, τονίζοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το εν λόγω παιχνίδι ως πρόωρο τελικό.

«Είναι μία παράξενη σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα για την οποία δεν χρειάζεται να αναζητήσουμε δικαιολογίες, αλλά να απαντήσουμε με πολλή δουλειά.

Το ματς με τη Λαμία πρέπει να το δούμε ως έναν τελικό, ένα ματς σαν να μην υπάρχει καθόλου η ρεβάνς και να προσπαθήσουμε να πάρουμε στην έδρα μας ένα αποτέλεσμα που σε μεγάλο βαθμό θα μας εξασφαλίζει την πρόκριση στον τελικό.

Ο στόχος μας είναι το αποφασιστικό βήμα πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία. Είναι δεδομένο, ότι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα αυτό που κυρίως μας έχει απομείνει είναι να διεκδικήσουμε το Κύπελλο προκειμένου να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αυτός είναι ο στόχος μας και για αυτό θα παλέψουμε χωρίς να σημαίνει ότι θα πρέπει να αδιαφορήσουμε και για τους αγώνες που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος» ανέφερε μεταξύ άλλων ο παίκτης της «Ένωσης».

www.zougla.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη