Γέμισε μαθητικές διεκδικήσεις και προβληματισμούς η πλατεία «Καράβι» στη Λαμία


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ που διοργάνωσε το Τομεακό Συμβούλιο Φθιώτιδας της ΚΝΕ στη Λαμία, το Σάββατο 20 Απρίλη στην πλατεία «Καράβι».

Δεκάδες μαθητές ήρθαν να ακούσουν, να προβληματιστούν, αλλά και να διασκεδάσουν. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την ομιλία του μαθητή της Γ' Λυκείου και μέλος του ΤΣ Φθιώτιδας της ΚΝΕ Νίκου Γιόφτσου, ο οποίος κάλεσε τους συμμαθητές του και τη νεολαία να μην ανέχεται άλλο τα ψέματα και την κοροϊδία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και των προηγούμενων, που περνάει το νομοσχέδιο για το «Νέο Λύκειο» σήμερα με κλειστά σχολεία, για να αποφύγει τις αντιδράσεις μαθητών, καθηγητών και γονιών, που ήδη το έχουν καθυστερήσει δυο χρόνια με τις κινητοποιήσεις τους. Έτσι, ανέδειξε ότι οι μαθητές και η νεολαία χρειάζεται να κάνουμε τη ζωή μας και τις ανάγκες μας κριτήριο ψήφου, να ενισχύσουμε το ΚΚΕ σε όλες τις εκλογικές μάχες που έρχονται.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με ροκ συναυλία από το μαθητικό συγκρότημα «Τουρσί», αλλά και με έντεχνα κομμάτια από νέο καλλιτέχνη, κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κοινού.




www.902.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη