Κώστας Δημητρακόπουλος: Αγαπητοί μου Μεριδιούχοι μην ακούτε τα παπαγαλάκια της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας....


Αγαπητοί μου Μεριδιούχοι μην ακούτε τα παπαγαλάκια της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας....

Εγώ ο Κώστας Γ. Δημητρακόπουλος αφιερώνω τις κάτωθι Ομιλίες μου [ που είναι καταγεγραμμένες και στα Πρακτικά της Σ.Τ.Λ. και ως εκ τούτου τις γνώριζε η Τράπεζα της Ελλάδος και οι Δικαστές της Λαμίας]  στους κ.κ. Δικαστές και Εισαγγελείς…Επειδή συνήθως μας λένε ότι τότε που έπρεπε να ενδιαφερθείτε δεν ενδιαφερθήκατε και πέρασαν τώρα πολλά χρόνια και παραγράφτηκαν….

Επίσης αγαπητοί μου Μεριδιούχοι μην ακούτε τα παπαγαλάκια της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας….αυτά θέλουν να γλιτώσουν τις κακουργηματικές πράξεις που έχουν διαπράξει σε βάρος των 16.000 Συνεταίρων.

Εγγραφείτε στο Σύλλογό Μεριδιούχων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας και φέρτε και άλλους.

Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα.
21 Απριλίου 2019
ΙΔΟΥ ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΟΥ

      Στις Γενικές Συνελεύσεις της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας των ετών 2000 έως και 2011, οι οποίες υπάρχουν και στα βιβλία μου, τα οποία έχουν κατατεθεί και στο Εφετείο Λαμίας Και στον Άρειο Πάγο, και ένα εξ αυτών και στην εισαγγελία Λαμίας.

Επίσης αναρτώ και τα πρώτα ακίνητα της Σ.Τ.Λ. που έβγαλε σε πλειστηριασμό….η Συμμορία των Κολλητών της Σ.Τ.Λ. ….στην κατάσταση αυτή υπάρχουν μόνον ακίνητα Μικρο-οφειλετών και όχι Μεγαλο-οφειλετών που πήραν τα θαλασσοδάνεια.

Μεταξύ αυτών φίλοι μου είναι η δική μου πρώτη κατοικία, η κατοικία της Γραμματέως Μας κυρίας Έλλης Καλιώρας και του αείμνηστου πρώην Γραμματέα μας Σάββα Κουτσοχιώνη που ο Νικ. Δασκαλόπουλος του είχε πει ότι θα τον πετάξει στη θάλασσα, διότι το σπίτι του ήταν στην Αγία Μαρίνα κοντά στη θάλασσα. Και ο οποίος, Κουτσοχιώνης, βρήκε τραγικό θάνατο, πνίγηκε σε έναν χείμαρρο, οδηγώντας ένα μηχανάκι, εκείνη την ήμερα έβρεχε πάρα πολύ ….Το ρεύμα του ποταμού τον έβγαλε στη θάλασσα και τον βρήκε την άλλη ημέρα το Λιμεναρχείο απέναντι στο Μώλο.

Γράφοντας στο Google
www.dimitrakopulos.gr    Σας βγάζει στο

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΜΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη