«Πρόβα τίτλου» ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία


Οι οπαδοί του "δικεφάλου του Βορρά" θα δημιουργήσουν θερμό κλίμα στην Τούμπα, με την ομάδα να βρίσκεται μόλις δύο νίκες μακριά από την μαθηματική εξασφάλιση του τροπαίου

Παρά τον ενθουσιασμό του κόσμου, στον ΠΑΟΚ παραμένουν συγκεντρωμένοι για την επίτευξη του νταμπλ. Φώτο: ΑΠΕ/ΜΠΕ

“Χαράς ευαγγέλια” στον ΠΑΟΚ, αφού μετά τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη, απέχει μόλις δύο “τρίποντα” από την επιστροφή της στα πρωταθλήματα, ύστερα από 34 χρόνια αναμονής. Οι οπαδοί, αφού γέμισαν το “Xanthi Arena” και σταμάτησαν το πούλμαν της ομάδας στην εθνική οδό για να αποθεώσουν τους παίκτες, τώρα “μεταφέρουν” τη γιορτή στην Τούμπα για τον αγώνα με τη Λαμία.

Αναμένεται sold-out εισιτηρίων, με ένα κατάμεστο γήπεδο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δηλώνει ότι κατανοεί την ανάγκη των φιλάθλων να γιορτάσουν αυτές τις στιγμές.

Ωστόσο ο ίδιος δεν αφήνει σε καμία περίπτωση όλα αυτά να επηρεάσουν τους ποδοσφαιριστές του, αφού ακόμη τίποτα δεν είναι εξασφαλισμένο και χρειάζονται ακόμη δύο νίκες, ενώ επίσης υπάρχει η επιθυμία να ολοκληρώσει ο ΠΑΟΚ αήττητος τη φετινή σεζόν.

Προετοιμασία για τη νέα χρονιά δείχνουν να έχουν ξεκινήσει στον Ολυμπιακό, βασιζόμενοι σε μεγάλο βαθμό στο ήδη υπάρχουν ρόστερ, αφού παρά την απώλεια τον στόχων στο λιμάνι δηλώνουν γενικά ικανοποιημένοι από την απόδοση της ομάδας. Στη θέση του θα παραμείνει ο Πέδρο Μαρτίνς ενώ έχουν ήδη αρχίσει διαδικασίες παραμονής του Κώστα Φορτούνη και του τερματοφύλακα, Ζοζέ Σα.

Το εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό περνάει σε δεύτερη μοίρα πλέον, αν και οι “ερυθρόλευκοι” και την προηγούμενη Κυριακή κόντρα στον Ατρόμητο, δεν πρόκειται να εμφανιστούν αδιάφοροι σε κανένα ματς.

Ο Άρης θα έχει τη σπουδαία ευκαιρία να εξασφαλίσει και μαθηματικά την επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κόντρα στον Παναθηναϊκό, αφού πιθανή νίκη θα τον φέρει 11 βαθμούς μακριά από τους “πράσινους”.

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ συνεχίζει να ανεβάζει στροφές με την επιστροφή Χιμένεθ, κάτι που φάνηκε για ακόμη μια φορά την προηγούμενη Κυριακή μετά το 4-0 επί του Παναιτωλικού και αυτή τη φορά θα δοκιμαστεί στην Ξάνθη.

Στη μάχη της ουράς, ο ΟΦΗ υποδέχεται τα Γιάννενα στον αγώνα παραμονή στην κατηγορία.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 27ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σήμερα 6/4
17:15 ΟΦΗ – Γιάννενα
18:00 Παναθηναϊκός – Άρης
18:30 Πανιώνιος – ΑΕΛ

Κυριακή 7/4
16:00 Ξάνθη – ΑΕΚ
17:15 Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός
19:00 Παναιτωλικός – Ολυμπιακός
19:30 ΠΑΟΚ – Λαμία
Δευτέρα 8/4
19:00 Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης

neoskosmos.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη