"Ρουκέτες" Δημούτσου: "Τι να πεις για τον ΠΑΟΚ; - Θαύμα στον Παναθηναϊκό - Δύσκολα με ΑΕΚ"



"Έπρεπε να σταματήσει ο αγώνας". Συνέντευξη-φωτιά στο sportdog!

Στη φάση της μη τήρησης του fair play από την πλευρά του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τη Λαμία, που αναδείχθηκε σε Νο1 θέμα της αγωνιστικής, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Ελίνι Δημούτσος, από τους κορυφαίους παίκτες για τον σύλλογο της Φθιώτιδας.

Ο πεπειραμένος άσος τόνισε ότι ο Δικέφαλος ήταν η καλύτερη ομάδα φέτος στην Ελλάδα, ενώ σχολίασε επίσης τόσο την παρουσία του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, όσο και εκείνη του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, αποκάλυψε τι σκοπεύει να κάνει με το μέλλον του, καθώς το συμβόλαιό του με τη Λαμία ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι...

Ποιο είναι το σχόλιό σου για το παιχνίδι με τον Δικέφαλο;

"Κάναμε πολύ καλή προσπάθεια. Θεωρώ, μάλιστα, ότι ήμασταν αρκετά καλοί, είχαμε κατοχή της μπάλας, βγάλαμε ευκαιρίες κ.λπ. Παίζαμε, όμως, με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, κι αυτό είναι κάτι που ο ΠΑΟΚ το έχει αποδείξει στη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος. Απλώς θεωρώ ότι το 3-0 δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, στην εικόνα του αγώνα".

"Το δίκαιο ήταν να σταματήσει ο αγώνας"

Πώς σχολιάζετε τη φάση του fair play που έφερε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ και δημιούργησε εκνευρισμό στη Λαμία;

"Το θέμα είναι ότι εμείς θεωρήσαμε ότι ο παίκτης του ΠΑΟΚ θα έβγαζε την μπάλα αράουτ. Δεν είμαι υπέρ της άποψης να σταματάει κάθε λίγο και λιγάκι το παιχνίδι. Αλλά είδα ότι ο Μπαράλες είχε χτυπήσει στο πόδι. Θεωρώ ότι το πιο δίκαιο θα ήταν να είχαν βγάλει την μπάλα έξω. Από εκεί και μετά για εμάς ήταν ο,τι χειρότερο να δεχτούμε με τέτοιο τρόπο το πρώτο γκολ".

Είναι γεγονός, πάντως, ότι η Λαμία διανύει και φέτος μια αξιοπρεπέστατη πορεία στη Σούπερ Λιγκ και, μάλιστα, έχει φτάσει στους "4" του Κυπέλλου και έχει ακόμα πιθανότητες για την πρόκριση.

"Το 2-0 είναι πολύ δύσκολο αποτέλεσμα για να ανατραπεί στη ρεβάνς του Κυπέλλου. Αλλά είναι γεγονός ότι στην έδρα μας είμαστε διαφορετικοί, μπορούμε να σκοράρουμε. Παίζουμε βέβαια με έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως είναι η ΑΕΚ, που ξέρει πώς να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Θα είναι δύσκολο, αλλά έχουμε τις πιθανότητές μας και θα κάνουμε ο,τι καλύτερο μπορούμε".


"Τι άλλο να πεις για τον ΠΑΟΚ;"

Είναι δίκαια πρωταθλητής φέτος ο ΠΑΟΚ; Τι είναι εκείνο που έλειψε από Ολυμπιακό και ΑΕΚ και έμειναν μακριά από την κορυφή;

"Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος μέχρι στιγμής, αποδεικνύει ότι είναι καλύτερη ομάδα. Δεν έχασε ούτε ένα ντέρμπι, τι άλλο να πούμε; Ούτε ο ΠΑΟΚ αλλά ούτε και ο Ολυμπιακός είχαν σταθερότητα, για να πούμε ποιος έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Μέχρι το παιχνίδι της Τούμπας ο Ολυμπιακός έπαιζε καλό ποδόσφαιρο, αλλά ο ΠΑΟΚ τον κέρδισε 3-0. Δεν ξέρω αν έλειψε κάτι από Ολυμπιακό και ΑΕΚ, το μόνο σίγουρο είναι ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός, δεν έκανε ήττα και βάσει αποτελεσμάτων δίκαια θα είναι πρωταθλητής".

Στον Παναθηναϊκό ανδρωθήκατε ποδοσφαιρικά, φτιάξατε όνομα κ.λπ. Παρακολουθείτε την πορεία του φέτος;

"Στον Παναθηναϊκό έγινε τεράστια προσπάθεια και αν κοιτάξουμε καλύτερα, στο γήπεδο έχει 44 βαθμούς. Αν δεν υπήρχε η αφαίρεση βαθμών για άλλους λόγους, η ομάδα θα έμπαινε στην πεντάδα. Έτσι όπως ξεκίνησε τη σεζόν, στηριζόμενος κυρίως σε νέα παιδιά, είναι όλοι άξιοι συγχαρητήριων. Είναι θαύμα αυτό που συνέβη".

Παρόλα αυτά έχει κάνει "κοιλιά" αυτό το διάστημα.

"Κάπου είναι λογικό να γίνει κοιλιά. Σε γενικές γραμμές, όμως, η παρουσία είναι θετική και, σίγουρα, καλύτερη από ο,τι περίμενε ο κόσμος. Ακόμα και ο κόσμος του ίδιου του Παναθηναϊκού".

Να κλείσουμε με δύο λόγια για εσάς και την καριέρα σας στη Λαμία;

"Το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι. Θα συζητήσουμε με την ομάδα και θα δούμε τι θα γίνει. Αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να τελειώσει καλά η σεζόν, γιατί έχουμε τον επαναληπτικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, αλλά και τα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ψάχνομαι καθόλου, δεν ξέρω αν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες κ.λπ. Προτεραιότητά μου είναι η Λαμία, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν τελειώσει το πρωτάθλημα".


sportdog.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη