Γιαννιώτας: Ένιωσα καλά στη Λαμία, μόνο νίκη με ΑΕΛ


Το συναίσθημα της ικανοποίησης για τη χρησιμοποίηση του στο ματς με τη Λαμία, έστω και σαν αλλαγή εξέφρασε ο Γιάννης Γιαννιώτας με δηλώσεις του στη NOVA. 

Μόνο νίκη απέναντι στην ΑΕΛ βλέπει ο Γιάννης Γιαννιώτας όπως τόνισε σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι. Ο ακραίος της Ένωσης δεν παρέλειψε να επισημάνει πόσο καλά ένιωσε για την συμμετοχή του, έστω και σαν αλλαγή στο ματς με τη Λαμία, σαν επιβράβευση για την προσπάθεια που κάνει. 

Για το πως ένιωσε που αγωνίστηκε κόντρα στη Λαμία: "Ένιωσα πολύ όμορφα. Όπως έχω ξαναπεί δουλεύω πολύ σκληρά κάθε μέρα. Νομίζω ότι ο προπονητής μου το βλέπει και το αναγνωρίζει και γι' αυτό μου το έδειξε με κάποια λεπτά συμμετοχής. Εγώ δουλεύω ακόμα περισσότερο ώστε να πάρω περισσότερα λεπτά και να τον δικαιώσω". 

Για την εικόνα της ΑΕΚ με τη Λαμία: "Από τη στιγμή που δεν κερδίζουμε το παιχνίδι δεν ήταν καλό. Όταν κερδίζεις είναι καλό. Σημασία για εμάς έχει ότι δεν χάσαμε. Η ομάδα παλεύει όλα τα ματς από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και έτσι θα συνεχίσουμε". 


Για τον αγώνα με την ΑΕΛ: "Το μόνο που σκέφτομαι είναι η νίκη. Όταν παίζεις στην ΑΕΚ δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που θα μπαίνει και θα λέει είναι ένα αδιάφορο παιχνίδι. Ο στόχος και το κίνητρο είναι πάντα οι τρεις βαθμοί και αυτό μπαίνουμε να κάνουμε". 

Για το μεγαλύτερο κίνητρο που έχει η ΑΕΛ λόγω του ότι δεν έχει αποφύγει τον υποβιβασμό: "Σίγουρα η Λάρισα έχει μια επιπλέον πίεση στα πόδια των παικτών της, αλλά όπως είπα και πριν το κίνητρο και ο σκοπός μας είναι οι τρεις βαθμοί. Αυτό θα μπούμε να κάνουμε. Δεν ξεχωρίζω κάτι από την ΑΕΛ, δεν θα κοιτάξω κάτι, αλλά μόνο τον εαυτό μας και την ομάδα μας". 

Για την πρώτη του χρονιά στην ΑΕΚ: "Ήταν μια περίεργη χρονιά και για μένα. Είχα και κάποιους τραυματισμούς. Λίγο η προσαρμογή... Για μένα πλέον μετράει ότι είμαι υγιής, προσπαθώ κάθε μέρα στην προπόνηση και αυτό βλέπω ότι ο προπονητής το αναγνωρίζει και είναι πολύ ωραίο γιατί μου δίνει κίνητρο για τη συνέχεια". 

Για το μέλλον του: "Σκέφτομαι τα καλύτερα".

www.sport-fm.gr
Από το Blogger.