Ευθύμιος Καραΐσκος: Δεν θα ήμουν υπερβολικός αν έλεγα ότι περιοχές σαν την ευρύτερη περιοχή της Υπάτης, σπανίζουν όχι μόνο σε ελληνικό αλλά τουλάχιστον σε ευρωπαϊκό επίπεδο


Δεν θα ήμουν υπερβολικός αν έλεγα ότι περιοχές σαν την ευρύτερη περιοχή της Υπάτης, σπανίζουν όχι μόνο σε ελληνικό αλλά τουλάχιστον σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Θα μπορούσα να γράφω για ώρες, για τις ομορφιές ενός μοναδικού τόπου γεμάτου χρώματα και αρώματα. Ενός τόπου όπου η φιλοξενία παίρνει σάρκα και οστά και δίνει υπόσταση στη λέξη. Ενός τόπου που πραγματικά ΑΞΙΖΕΙ να γίνει προορισμός !

Στην συνάντηση που είχαμε σήμερα το απόγευμα με τον Σύλλογο ενοικιαζομενων επιπλωμένων δωματίων Υπάτης και την Ένωση ξενοδόχων Λουτρών Υπάτης, δεν ξέραμε τι να πρωτοκαταγράψουμε τόσο ως σημερινή αδυναμία αλλά ταυτόχρονα και ως αυριανό στόχο !

Πρέπει να αποδείξουμε ότι αυτός ο ευλογημένος τόπος που τόσο απλόχερα μας δόθηκε από την φύση και το θεό, μας αξίζει πραγματικά. Μόνο έτσι θα μιλάμε για μια ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ. Όταν θα πάρουμε την σκυτάλη και θα την αξιοποιήσουμε με τον μέγιστο δυνατό τρόπο.












Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη