Λαμία: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμφιθέας πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία του συλλόγου


Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί μία από τις υψηλότερες πράξεις εθελοντισμού και αλτρουισμού. Μέσα σε αυτό το πνεύμα προσφοράς, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμφιθέας πραγματοποίησε σήμερα εθελοντική αιμοδοσία στα γραφεία του συλλόγου. Φίλοι του συλλόγου ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία της σημερινής αιμοδοσίας, όπου αφιερώνοντας λίγα λεπτά από τον χρόνο τους ,προσέφεραν το πολύτιμο αυτό αγαθό που τόσοι συνάνθρωποι μας έχουν ανάγκη.

Μετά την αιμοδοσία, προσφέρθηκαν προϊόντα μπουφέ στους εθελοντές μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς των προϊόντων, που στηρίζουν την εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου μας (με αλφαβητική σειρά):

«Αλέξανδρος», Είδη Μπουφέ
«Ζιώγας», Αρτοποιείο
«Πινακωτή», Ξυλόφουρνος
«Time Out» Καραγιώργος, Catering

Επίσης, στους εθελοντές μας δόθηκαν μπλουζάκια, χορηγία των εταιρειών:
«Ποντίκας», Εμπόριο Μαρμάρων
«Πυρσός», Είδη Πυρόσβεσης

Ευχαριστούμε όλους του φίλους εθελοντές και τους χορηγούς του Συλλόγου. Ανανεώνουμε το επόμενο ραντεβού μας για την εθελοντική αιμοδοσία, το Φθινόπωρο.
















Αμφιθέα Λαμίας

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη