Ορέστης Σπετσιέρης : Λαμία και Νέοι στο κέντρο των Διεκδικήσεων


Γεννήθηκα το 1996 και ζω μόνιμα στο Κόμμα Λαμίας.

Είμαι τελειόφοιτος (5ο έτος) στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συγκεκριμένα στο τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών.

Συμμετέχω ενεργά στο συνδικαλιστικό φοιτητικό κίνημα, ενώ επισκέπτομαι συχνά την περιοχή της Λαμίας, όπου δίνω το παρών στα κοινά. Αποδέχομαι με μεγάλη χαρά την πρόσκληση για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του "Λαμία στο Κέντρο".

Οραματίζομαι μια διαφορετική Λαμία μακριά από την απαξίωση των τελευταίων ετών, με ίσα δικαιώματα και ευκαιρίες προς τους πολίτες ανεξαρτήτως κοινωνικής ομάδας.

Ειδικά στους νέους να θεωρείται αυτονόητη η δυνατότητα για επαγγελματική αποκατάσταση και επίτευξη όλων των στόχων τους εντός Λαμίας ώστε να σταματήσουν επιτέλους να αναζητούν αλλού την τύχη τους.

Επιπλέον, οφείλουμε να αναδείξουμε τη συλλογική συμμετοχή των δημοτών στα προβλήματα της περιοχής, απέναντι στην προσωπική ανάθεση, την απάθεια και την εξυπηρέτηση ιδιοτελών συμφερόντων.

Το μέλλον είναι υπόθεση όλων! Δεν πρέπει να το χαρίσουμε σε κανέναν!

Τηλ. 6949370270, 6955672648

lamiastokentro.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη