Τα παιδιά του συλλόγου "Τραχίνα" μαζί με τον Δήμο Λαμιέων κρατάνε τα μονοπάτια ανοικτά και διαφημίζουν την περιοχή, στο κεντρικότερο μονοπάτι Υπάτη - Καταφύγιο Οίτης


Από το 2007 κάθε Σεπτέμβριο υπάρχει ραντεβού στην Υπάτη για τον μαραθώνιο της Οίτης, τα παιδιά του συλλόγου "τραχίνα" μαζί με τον Δήμο Λαμιέων κρατάνε τα μονοπάτια ανοικτά και διαφημίζουν την περιοχή, στο κεντρικότερο μονοπάτι Υπάτη-καταφύγιο Οίτης(οροπέδιο λειβαδιες)κορυφή, έρχονται για προπόνηση, περνάνε φυσιολάτρες, καταρριχητές, ορειβάτες, μηχανές, ποδήλατα κ.α. αυτή η γέφυρα δεν δείχνει σεβασμό στους επισκέπτες, το 2017 χάλασε, το καλοκαίρι του 18 βάλαμε μαδέρια και τώρα πιστεύω να φτιαχτεί με προδιαγραφές όπως πολύ όμορφα φτιάχτηκε και το παγκάκι που δέσποζε κατεστραμμένο για χρόνια στην είσοδο του χωριού.

Αλέξανδρος Ξηροτύρης

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη