Ευθύμιος Καραΐσκος: Η Ροδίτσα είναι μια αδικημένη περιοχή


Οι γειτονιές μας χρειάζονται περισσότερο φως. Περισσότερο χρώμα. Περισσότερα χαμόγελα. Θέλουμε ανθρώπους που θα είναι περήφανοι για τον τόπο τους. Ανθρώπους χαρούμενους με την καθημερινότητά τους. Ευχαριστημένους από την ποιότητα ζωής τους. Η Ροδίτσα είναι μια αδικημένη περιοχή, που της λείπει η ζωντάνια και το χρώμα, όπως της λείπουν και οι υποδομές.

Για εμάς οι Κοινότητες θα έχουν τον πρώτο λόγο την επόμενη μέρα και οι άνθρωποί τους θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων. Η περήφανη ομάδα της Ροδίτσας είναι άνθρωποι που ζουν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Γνωρίζουν καλά τα προβλήματα, τις ανάγκες και τις ελλείψεις. 

Πρώτη τους αποστολή είναι να φέρουν πίσω την αισιοδοξία και τη χαμένη ζωντάνια. Ξεκινώντας από τις μικρές παρεμβάσεις στις γειτονιές, που θα φέρουν τις μεγάλες αλλαγές για τη Ροδίτσα και ολόκληρο το δήμο.









Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη