Συνελήφθη αλλοδαπός, μετά από απόπειρα κλοπής σε εξοχική κατοικία, στην Παραλία της Πελασγίας Φθιώτιδας


Συνελήφθη αλλοδαπός, μετά από απόπειρα κλοπής σε εξοχική κατοικία, στην Παραλία της Πελασγίας Φθιώτιδας

Ο συλληφθείς, κατελήφθη επ’ αυτοφώρω από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας

Όπως επίσης προέκυψε, είχε προβεί νωρίτερα σε (2) ακόμη απόπειρες κλοπών σε εξοχικές κατοικίες της ανωτέρω περιοχής

Συνελήφθη, χθες (31-03-2019) το απόγευμα στην Παραλία της Πελασγίας Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, ένας 41χρονος αλλοδαπός, για απόπειρα κλοπής από εξοχική κατοικία της περιοχής.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων νόμιμης παραμονής του στη χώρα μας.

Ειδικότερα ο συλληφθείς, εντοπίστηκε από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας, εντός της ανωτέρω εξοχικής κατοικίας, τη στιγμή που είχε προβεί στη θραύση παραθύρου αυτής, με σκοπό τη κλοπή.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι νωρίτερα ο 41χρονος, είχε προβεί στη διάρρηξη δύο (2) ακόμη εξοχικών κατοικιών της περιοχής, χωρίς να έχει διαπιστωθεί η αφαίρεση κάποιου αντικειμένου από το εσωτερικό τους.

Σημειώνεται ότι έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

www.astynomia.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη