Λαμία: Συνάντηση του Παναγιώτη Στασινού με το Επιμελητήριο Φθιώτιδας


Συνάντηση με το ΔΣ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας είχε η αντιπροσωπεία του συνδυασμού ‘’Λαμία στο Κέντρο’’

Αντιπροσωπεία του συνδυασμού ‘’Λαμία στο Κέντρο’’, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Λαμίας και δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Στασινό, είχε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στα γραφεία τους στην Όθωνος.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν οι δυνατότητες του Επιμελητηρίου να διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο στην ανάπτυξη και την προώθηση της επιχειρηματικότητας στον Δήμο Λαμιέων αλλά και οι στρατηγικοί στόχοι που τίθενται.

Ο Κο Στασινός δήλωσε πως θέματα όπως η αξιοποίηση της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας μετά την νέα νομοθετική ρύθμιση, η υποστήριξη του Πανεπιστημίου, η βελτίωση των υπηρεσιών υγείας που προσφέρει το Νοσοκομείο Λαμίας, ο τρόπος που η Λαμία θα γίνει επισκέψιμη πόλη, η κατάργηση του παζαριού της Λαμίας και η αναβάθμιση των υπηρεσιών στην Βιομηχανική Περιοχή που θα την καταστήσει ελκυστική σε επενδυτές και θα βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας των απασχολούμενων αποτελούν στοιχεία του στρατηγικού σχεδιασμού για το Λαμία στο Κέντρο για την επόμενη ημέρα.

Ο Κός Στασινός υποσχέθηκε επίσης πως στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο ο συνδυασμός θα στηρίξει σε κάθε κατεύθυνση την συμμετοχή του Επιμελητηρίου στην ουσιαστική διαβούλευση και στην λήψη των αποφάσεων που αφορούν την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη του Δήμου Λαμιέων.



lamiastokentro.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη