Η Ελληνική Αστυνομία στηρίζει το LAMIA NIGHT RUN 2019


Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών είναι ανεξάρτητος οργανισμός που αποτελείται από αστυνομικούς από όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα αν είναι σε υπηρεσία ή έχουν συνταξιοδοτηθεί, με σκοπό την δημιουργία δεσμών φιλίας και την προώθηση της διεθνούς συνεργασίας μεταξύ των αστυνομικών όλου του κόσμου.  Η Τοπική Διοίκηση Φθιώτιδας για άλλη μια χρονιά θα στελεχώσει μέρος της Εθελοντικής μας ομάδας.

H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας είναι ανεξάρτητος οργανισμός που αποτελείται από αστυνομικούς του Νομού Φθιώτιδας οι οποίοι είναι εν ενεργεία. Αρκετοί αστυνομικοί συμμετέχουν στον αγώνα μας ως αθλητές.

Η Τροχαία Λαμίας έχει στηρίξει τον θεσμό από την αρχή της διεξαγωγής του και συνεχίζει και φέτος συνοδεύοντας τους αθλητές μας σε όλη τους την διαδρομή και γενικά δημιουργώντας ένα κλίμα ασφάλειας για αθλητές και εθελοντές.

Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για  την υποστήριξη και  κάθε χρόνο είναι  κοντά μας.


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη