Έρχεται στη Λαμία το Κύπελλο Ελλάδας Καράτε «LAMIA OPEN SERIES ELITE»


Ο Δήμος Λαμιέων και η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το Κύπελλο Ελλάδας Καράτε «LAMIA OPEN SERIES ELITE» το οποίο αποτελεί την δεύτερη διοργάνωση της σειράς Karate Open στη Λαμία που έχει ενταχθεί από το 2018 στο επίσημο αγωνιστικό καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε και προσμετράται στο ranking (σύστημα αξιολόγησης) της ΕΛΟΚ. 

Στην αγωνιστική διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί σε 2 ημέρες περιλαμβάνονται όλες οι επίσημες κατηγορίες και αγωνίσματα της Διεθνούς Ομοσπονδίας για όλες τις ηλικίες (Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων - Νεανίδων, Νέων, Ανδρών - Γυναικών, Βετεράνων). 

Σύμφωνα με τα περσινά στατιστικά συμμετείχαν 91 σύλλογοι - μέλη της ΕΛΟΚ απ' όλη την Ελλάδα με περίπου 1000 συμμετοχές. Φέτος αναμένεται να ξεπεράσουμε τις 1500 συμμετοχές που μεταφράζεται σε περίπου 4000 άτομα (συνοδούς, γονείς, αθλητές, προπονητές, μέλη συλλόγων, διαιτητές, προσωπικό αγώνων κλπ), που θα φιλοξενηθούν στην πόλη της Λαμίας και τη ευρύτερη
περιοχή για το τριήμερο 12-14 Απριλίου. 

Επίσης, υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον για την συμμετοχή αθλητικών αποστολών από γειτονικές χώρες και ειδικότερα από Βουλγαρία και Τουρκία με στόχο την μετατροπή του τουρνουά σε επίσημο διεθνές open τουρνουά τα προσεχή χρόνια.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη