Δεν πάνε Λαμία Τσόσιτς και Κλωναρίδης (pic)


Ανακοινώθηκε από τον Χιμένεθ αποστολή της Α.Ε.Κ. για την αυριανή ρεβάνς (Cosmote SPORT 1 - 18:00) στην Λαμία για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Προφανώς και λόγω της απαραίτητης παρουσίας μικρών ηλικιακά ποδοσφαιριστών (δυο τον αριθμό) στην 18αδα της εκάστοτε ομάδας, έτσι και στην περίπτωση της ΑΕΚ, τα ονόματα που δεν υπάρχουν σε αυτή (σ.σ.: στην 18αδα) απασχολούν περισσότερο. Ο Μανόλο Χιμένεθ γνωστοποίησε τις επιλογές του για την ρεβάνς στην Λαμία με αντίπαλο την τοπική ομάδα (το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ είχε βρει την Ένωση νικήτρια με σκορ 2-0) και σε αυτές δεν υπάρχουν τα ονόματα των Ούρος Τσόσιτς και Βίκτωρα Κλωναρίδη χωρίς να υπάρχει πάντως κάποιο πρόβλημα τραυματισμού όπως είναι ξεκάθαρο από την προπόνηση και όσα αναφέρει το ρεπορτάζ.

Κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι από τη στιγμή που ο Σεβιγιάνος τεχνικός έχει επιλέξει να πάρει μαζί του Γαλανόπουλο, Σιμόες και Κρίστιτσιτς θα μπορούσε να μην υπάρχει το όνομα του Άλεφ το οποίο θα έδινε τη θέση του σε έναν εκ των δυο που προαναφέραμε, αλλά αυτό συνιστά απόφαση του προπονητή και μόνο όπως πάντα που ξέρει καλύτερα ποιοι θα εξυπηρετήσουν το πλάνο που 'χει στο μυαλό του. Πάντως για μια ακόμη προπόνηση είναι σημαντικό ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα τραυματισμού, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι για τον Χιμένεθ, ενώ εκτός έμειναν και οι προφανώς ανέτοιμοι παρά την επιστροφή τους σε φουλ ρυθμό εκγύμνασης, Τσιγκρίνσκι και Λόπες.

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ για το αυριανό ματς (Cosmote SPORT 1 στις 18:00) είναι οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Χουλτ, Σβάρνας, Μπούσης, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπότος, Γιούσης, Άλεφ, Λιβάια, Μπακασέτας, Πόνσε και Μπογέ.

www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη